enda

Bent Kielberg

(1935 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det skaldede spøgelse 1992 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Scenograf DK/Spillefilm
Den vide verden 1986 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Ballerup Boulevard 1986 Scenografassistent DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Drejebog, Scenograf DK/Spillefilm
Ret beset 1978 Scenograf Tv-serie
Hærværk 1977 Scenograf DK/Spillefilm
Syg og munter 1974 Produktionsdesign Tv-film
Tilløkke Herbert 1974 Produktionsdesign Tv-film
Hashtræet 1973 Produktionsdesign Tv-film
Jalousi 1972 Produktionsdesign Tv-film
På vej til Hilda 1972 Produktionsdesign Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Produktionsdesign Tv-film
Lyseholderen 1972 Produktionsdesign Tv-film
Jonas 1971 Produktionsdesign Tv-film
Ikke et ord om Harald 1970 Produktionsdesign Tv-film
Fruens moder 1970 Produktionsdesign Tv-film
Samtale om natten i København 1970 Produktionsdesign Tv-film
Legestue 1969 Scenograf Tv-serie
Farvel Thomas 1968 Produktionsdesign Tv-film
Kender du Decembervej? 1967 Produktionsdesign Tv-serie
Copenhagen design 1967 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.