enda

Bent Lorentzen

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Per Sonniks 1995 Musik DK/Eksperimentalfilm
Stalten Mette 1981 Musik Tv-film
I den store pyramide 1974 Musik DK/Dokumentarfilm
Friisholm 1973 Instruktion, Manus, Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
Tårnet 1972 Manus, Klip, Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Huse til mennesker 1972 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.