enda

Bent Olsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kys det hele fra mig 1974 Producer Tv-film
Hitler superstar 1974 Producer Tv-film
Faderen 1974 Producer Tv-film
Kommunisten 1971 Produktion Tv-film
Hjemme hos William 1971 Produktion Tv-film
Kongen skal dø 1970 Produktion Tv-film
Et godt liv 1970 Produktion Tv-film
Fruens moder 1970 Produktion Tv-film
Udviklinger 1970 Produktion Tv-film
H.M.S. Pinafore 1970 Teknisk konsulent Tv-film
Hjemmet 1969 Produktion Tv-film
Henrik IV 1968 Produktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.