enda

Bent Weidich

(1928 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Tandlæge på sengekanten 1971 Jørgen Ask, kunstner DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Lille mand, pas på! 1968 Anklager DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Privatchauffør DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Amerikansk soldat DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.