enda

Bente Eskesen

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Pædagog Tv-serie
Peddersen & Findus - Den lille drillepind 2014 Tulle U/Spillefilm
Croods 2013 Bedste U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Tulle U/Spillefilm
Teenage mutant ninja turtles 2007 Stemme U/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Bedste U/Spillefilm
Det levende slot 2004 Bessie U/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Mor/Moster DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Direktør Schmidt DK/Spillefilm
Peddersen & Findus - Fornemt besøg 2000 Tulle (da. vers.) U/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Bankkunde Tv-serie
Peddersen & Findus - Det kattens år 1999 Tulle U/Spillefilm
Dybt vand 1999 Byrådsmedlem Tv-film
Pippi Langstrømpe 1997 Fru Kling U/Spillefilm
Kaos i opgangen 1997 Ansat ved Skatteforvaltningen Tv-serie
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Riget 1994 Natsygeplejerske DK/Spillefilm
Roser og persille 1993 Optiker DK/Spillefilm
Frøen Freddy 1992 Messina U/Spillefilm
Landsbyen 1991 Kriminalbetjent Tv-serie
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Rejseholdet 1983 Ingrid Jørgensen Tv-serie
Aristocats 1970 Abigail (1994-versionen) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.