enda

Bente Puggaard-Müller

(1945 – )

Skuespilllerinde. Født 8/10 1945 (Bente Kokholm Falbøl). Gift med skuespilleren Bjørn Puggaard-Müller 1965.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Besat 1999 Receptionist DK/Spillefilm
Kaos i opgangen 1997 Medvirkende Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Medvirkende Tv-serie
Nitten røde roser 1974 Politibetjent DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Dame på anden kro DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Barpige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.