enda

Bente Ranning

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store flip 1997 Kostumer DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Kostumer DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Kostumer Tv-serie
Venner forever 1985 Kostumer DK/Kort fiktion
De flyvende djævle 1985 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.