enda

Bergsteinn Björgúlfsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Black's game 2012 Foto U/Spillefilm
Dybet 2012 Foto U/Spillefilm
Thors saga 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Forældre 2008 Foto U/Spillefilm
Børn 2006 Foto U/Spillefilm
Jar City 2006 Foto U/Spillefilm
Screaming masterpiece 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.