enda

Bernard Herrmann

(1911 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Europa 1991 Musik DK/Spillefilm
Cape Fear 1991 Musik U/Spillefilm
Taxi Driver 1976 Musik U/Spillefilm
Mord på hjernen 1968 Musik U/Spillefilm
Fahrenheit 451 1966 Musik U/Spillefilm
Marnie 1964 Musik U/Spillefilm
Psycho 1960 Musik U/Spillefilm
Menneskejagt 1959 Musik U/Spillefilm
En kvinde skygges 1958 Musik U/Spillefilm
De nøgne og de døde 1958 Musik U/Spillefilm
Hvem myrdede Harry? 1955 Musik U/Spillefilm
Manden der vidste for meget 1955 Musik U/Spillefilm
The Egyptian 1954 Musik U/Spillefilm
Den store Mand 1941 Musik U/Spillefilm
I djævelens sold 1941 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.