enda

Bernard Herzbrun

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den store læge 1954 Produktionsdesign U/Spillefilm
Uhyret fra den sorte lagune 1954 Produktionsdesign U/Spillefilm
Abbott og Costello i Alaska 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vestens vilde veje 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilbage til livet 1950 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den uventede gæst 1947 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pardon my past 1945 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.