enda

Bernardino Zapponi

(1927 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fellinis Casanova 1976 Manus, Manuskript U/Spillefilm
Moses 1975 Manus Tv-serie
Fræk weekend 1973 Manus U/Spillefilm
Fellini's Roma 1972 Manus U/Spillefilm
Lykken er en varm præst 1971 Manus U/Spillefilm
Klovnerne 1970 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.