enda

Bernd Eichinger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
3096 dage 2013 Manusforfatter U/Spillefilm
Resident evil: Afterlife 2010 Producer U/Spillefilm
Baader-Meinhof komplekset 2008 Manus, Producer U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Produktion U/Spillefilm
Resident evil: Extinction 2007 Produktion U/Spillefilm
Parfumen: Historien om en morder 2006 Manus, Produktion U/Spillefilm
Fantastic four 2005 Produktion U/Spillefilm
Der Untergang 2004 Manus, Produktion U/Spillefilm
Resident Evil 2002 Produktion U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Producer U/Spillefilm
Den følsomme mand 1994 Producer U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Producent U/Spillefilm
Sidste udkørsel til Brooklyn 1989 Producer U/Spillefilm
Den lille forskel 1988 Produktion U/Spillefilm
Rosens navn 1986 Producer U/Spillefilm
Christiane F. - I morgen er det slut 1981 Producent U/Spillefilm
Hjemstavn 10. De stolte år 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Konsekvensen 1977 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.