enda

Berndt Frithiof

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannah med H 2004 Lydmix U/Spillefilm
Midsommer 2003 Lydmix DK/Spillefilm
Peddersen & Findus - Fornemt besøg 2000 Klip U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Tillsammans 2000 Lydmix U/Spillefilm
Stjernesøstre 1999 Lydmix U/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Lydmix U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Tonemester DK/Spillefilm
Sidste dans 1993 Lyd, Lydmix U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Lydmix U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Lydmix U/Spillefilm
Bag jalousien 1984 Lydmix U/Spillefilm
Naturens hævn 1983 Lyd U/Dokumentarfilm
Hemåt i natten 1977 Lydmix U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.