enda

Bernhard Eichhorn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Resten er tavshed 1959 Musik U/Spillefilm
De fredløse 1958 Musik U/Spillefilm
Kaptajnen fra Köpenick 1956 Musik U/Spillefilm
Pigen fra Flandern 1956 Musik U/Spillefilm
Det stumme vidne 1950 Musik U/Spillefilm
Galskabens vej 1947 Musik U/Spillefilm
Affæren Dr. Crippen 1942 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.