enda

Bernhard Wicki

(1919 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Den længste dag 1962 Instruktion U/Spillefilm
Malachias mirakel 1961 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Broen 1959 Instruktion U/Spillefilm
Min kæreste i Schweiz 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Attentatet 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste bro 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.