enda

Bernhard Winkler

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The girl 2009 Klip U/Spillefilm
Udvist 2005 Klip U/Dokumentarfilm
Hannah med H 2004 Klip U/Spillefilm
Fortabte sønner 2000 Klip U/Dokumentarfilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Klip U/Spillefilm
Stjernesøstre 1999 Klip U/Spillefilm
Fucking Åmål 1998 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.