enda

Bernie Goldmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
300: Rise of an Empire 2014 Producer U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Producer U/Spillefilm
Meet Bill 2007 Instruktion
300 2006 Produktion U/Spillefilm
Land of the dead 2005 Produktion U/Spillefilm
Taking Lives 2004 Produktion U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.