enda

Bernt Amadeus Capra

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Michael Jackson's This Is It 2009 Produktionsdesign U/Dokumentarfilm
Hva' så Gilbert Grape? 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bagdad Café 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tid til mord 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
On the rocks 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.