enda

Bert Bates

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Lev og lad dø 1973 Klip U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 Klip U/Spillefilm
Sultan - Indiens frihedshelt 1968 Klip U/Spillefilm
Skyggen af en gigant 1966 Klip U/Spillefilm
Vor mand i Havana 1959 Klip U/Spillefilm
Anastasia 1956 Klip U/Spillefilm
Murder on Monday 1952 Klip U/Spillefilm
Fredløs på øerne 1951 Klip U/Spillefilm
Herligt forelsket 1950 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.