enda

Bert Sundberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fru Marianne 2001 Producer Tv-film
Good night Irene 1994 Produktion U/Spillefilm
Hunden der smilede 1989 Producer U/Kort fiktion
Bjerget på månens bagside 1983 Produktion U/Spillefilm
Mamma 1982 Producer U/Spillefilm
Elvis! Elvis! 1976 Producer U/Spillefilm
Deadline 1971 Medvirkende, Produktionsleder U/Spillefilm
Mig og dig 1969 Produktionschef DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.