enda

Bertel Andreas Johansson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nikolaj og Julie 2002 Lydklipper Tv-serie
Baby Doom 1998 Lyd DK/Spillefilm
Operation Negerkys 1996 Lydoptagelser Tv-serie
Y's fantom farmor 1996 Dubbing Tv-serie
Den sommer ved havet 1994 Klip Tv-film
Landsbyen 1991 Dubbing Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.