enda

Bertel Lauring

(1928 - 2000)

Skuespiller. Født 11/1 1928, død 28/1 2000.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Luischen 1993 Wendelin Tv-film
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Klitgården 1985 Tyskeren Tv-serie
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Kaptajnen Tv-serie
Helligtrekongersaften 1981 Medvirkende Tv-film
Krigsdøtre 1981 Major Tv-serie
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Ølmand DK/Spillefilm
Komedie i grænselandet 1979 Medvirkende Tv-film
Nedrykning 1979 Medvirkende Tv-film
Hold mig udenfor 1978 Medvirkende Tv-film
Halli hallo 1978 Medvirkende Tv-film
Ret beset 1978 Røde-Karl Tv-serie
Ludvigsbakke 1978 Skovrider Lund Tv-serie
Firmaskovturen 1978 Tjener DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Taxachauffør DK/Spillefilm
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
Fiskerne 1977 Sognefogeden Tv-serie
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Adolph Johansen DK/Spillefilm
Skytten 1977 Journalist DK/Spillefilm
Det begyndte med Mathilde 1976 Skovridder Quist Tv-film
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Adolph Johansen DK/Spillefilm
Ellens sang 1975 Manden Tv-film
En landsbydegns dagbog 1975 Peer Skytte Tv-film
Familien Gyldenkål 1975 Adolph DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Lastvognschauffør DK/Spillefilm
Natten i ventesalen 1974 Pakmester Tv-film
Mafiaen - det er osse mig 1974 Julius, kaldet Sildehajen DK/Spillefilm
Båndet 1973 Medvirkende Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Turisten Tv-film
Solens børn 1972 Tjepurnoj Tv-film
Livsens ondskab 1972 Kreaturhandleren Tv-serie
Olsen-bandens store kup 1972 2. tjener DK/Spillefilm
Tykke Olsen 1971 Cortsen Tv-film
Kommunisten 1971 Medvirkende Tv-film
Hosekræmmeren 1971 Mads Egelund DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Flyttemand m.fl. Tv-serie
Kirsebærhaven 1969 Medvirkende Tv-film
Tag trappen gorilla 1969 Medvirkende Tv-film
Der kom en soldat 1969 Schæfers håndlanger DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Skraldemand DK/Spillefilm
Københavnerliv 1968 Medvirkende Tv-serie
Jeg - en kvinde 2 1968 Direktør Svendsen DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Juletræsmand DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Karl DK/Spillefilm
I sandhed en helt 1967 Medvirkende Tv-film
Hvem er jeg? 1966 Medvirkende Tv-film
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Karl, Ernas bror, skovhugger DK/Spillefilm
Den blå pekingeser 1966 Medvirkende Tv-film
Gys og gæve tanter 1966 Fætter Gustav DK/Spillefilm
Genboerne 1966 Medvirkende Tv-film
Matador 1965 Medvirkende Tv-film
Jensen længe leve! 1965 Nalle DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
I rum sø 1964 Medvirkende Tv-film
Ægget 1964 Barbedart Tv-film
Natteherberget 1964 Medvirkende Tv-film
Premiere i helvede 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Måske 1962 Kale Tv-film
Midsommerdrøm i fattighuset 1962 Medvirkende Tv-film
Den ellevte juni 1962 Medvirkende Tv-film
Der brænder en ild 1962 Jesper, Bent og Lones søn DK/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Slagteren DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Herr Korczak og børnene 1960 Skuespiller Tv-film
Det skete på Møllegaarden 1960 Jesper DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Oversergent DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Gæst i Big Star DK/Spillefilm
Adam og Eva 1953 Claus, Bruns søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.