enda

Bertil Mulvad

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den gyldne kolibri 2012 Foto DK/Kort fiktion
De genfødte 2010 Foto DK/Kort fiktion
Antigape 2007 Instruktørassistent, Lyd DK/Kort fiktion
En ægteskabelig affære 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Det sorte hul 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Rampelys 2003 Belyser DK/Reklamefilm
Me - The Musical 2003 Belyser, lyssætter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.