enda

Bertrand Bech

(1921 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I skorpionens tegn 1977 Musik DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Musik DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Musik DK/Spillefilm
Den kyske levemand 1974 Musik DK/Spillefilm
Troldebrylluppet 1973 Musik DK/Kort fiktion
Amour 1970 Musik DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Musik DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Musik DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Musik DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Musik DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Musik DK/Spillefilm
Lille mand, pas på! 1968 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.