enda

Bette Davis

(1908 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sensommerdage 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Spionfælden 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Dør om dør med lykken 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Tys...tys, Charlotte 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Hvad blev der egentlig af Baby Jane? 1962 Medvirkende U/Spillefilm
The Cold Touch 1958 Medvirkende Tv-film
For Better, for Worse 1957 Medvirkende Tv-film
Footnote on a Doll 1957 Medvirkende Tv-film
Det ville glæde 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Storm Center 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Stjernen 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Alt om Eva 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Skeffington 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Now, Voyager 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Manden, der kom til middag 1941 Medvirkende U/Spillefilm
De små ræve 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Brevet 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Sejr over mørket 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Juarez 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Jezebel 1938 Medvirkende U/Spillefilm
The Sisters 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Mesterbokseren Kid Galahad 1937 Medvirkende U/Spillefilm
The Golden Arrow 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Den forstenede skov 1936 Medvirkende U/Spillefilm
The Girl from 10th Avenue 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Special Agent 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Front Page Woman 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Fog Over Frisco 1934 Medvirkende U/Spillefilm
The Big Shakedown 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Housewife 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Fashions of 1934 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Jimmy the Gent 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Ex-Lady 1933 Medvirkende U/Spillefilm
Parachute Jumper 1933 Medvirkende U/Spillefilm
The Working Man 1933 Medvirkende U/Spillefilm
The Man Who Played God 1932 Medvirkende U/Spillefilm
The Dark Horse 1932 Medvirkende U/Spillefilm
The Cabin in the Cotton 1932 Medvirkende U/Spillefilm
The Rich Are Always with Us 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Waterloo Bridge 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Way Back Home 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.