enda

Bette Midler

(1945 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Stepford wives 2004 Bobbie Markowitz U/Spillefilm
Smid Mona i floden 2000 Mona Dearly U/Spillefilm
That Old Feeling 1997 Lilly U/Spillefilm
Ekskonernes klub 1996 Brenda Morelli Cushman U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Medvirkende U/Spillefilm
For the boys 1991 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Stella 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Ægteskab for åbent tæppe 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Alle disse kvinder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Friends 1988 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Enormt heldigt 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Helt på spanden i Beverly Hills 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Klædt af til skindet 1982 Medvirkende
Guddommelig skør 1980 Medvirkende U/Dokumentarfilm
The rose 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.