enda

Betty E. Box

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Bulldog Drummond slår til 1967 Produktion U/Spillefilm
Ingen kærlighed til Johnnie 1961 Produktion U/Spillefilm
To byer 1958 Produktion U/Spillefilm
Vinden kan ikke læse 1958 Produktion U/Spillefilm
De 39 trin 1958 Produktion U/Spillefilm
Ballade i luften 1956 Produktion U/Spillefilm
Nettet strammes 1950 Produktion U/Spillefilm
Miranda på krogen 1948 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.