enda

Betty Thomas

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alvin og de frække jordegern 2 2009 Instruktion U/Spillefilm
John Tucker Must Die 2006 Instruktion U/Spillefilm
Surviving Christmas 2004 Produktion U/Spillefilm
I Spy 2003 Instruktion
I Spy 2002 Instruktion U/Spillefilm
28 dage 2000 Instruktion U/Spillefilm
Dr. Dolittle 1998 Instruktion U/Spillefilm
Private Parts 1997 Instruktion U/Spillefilm
Troop Beverly Hill$ 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.