enda

Beverly D'Angelo

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vegas Vacation 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Lightning Jack 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Fars frygtelige feriedage 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Fars fede ferie 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Far på færde 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Hair 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Bankekød til slemme drenge 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.