enda

Bibi Lindström

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Boghandleren som holdt op med at bade 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi på Krageøen 1968 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Scenograf DK/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dyden er ikke dirchefri 1960 Scenograf U/Spillefilm
Livets under 1958 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pige søger natkvarter 1956 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gøglernes aften 1953 Produktionsdesign U/Spillefilm
Barabbas 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hun dansede en sommernat 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Menneskers rige 1949 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jorden drager 1948 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mesterdetektiven 1947 Produktionsdesign U/Spillefilm
Børnene fra Frostmofjældet 1945 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.