enda

Bill Badalato

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Jorden rundt i 80 dage 2004 Producer U/Spillefilm
Mænd af ære 2000 Produktion U/Spillefilm
Jane Austen's mafia! 1998 Producer U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Producer U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Producer U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Producer U/Spillefilm
Hot Shots! 2 1993 Producer U/Spillefilm
Hot Shots! 1991 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.