enda

Bill Conti

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rocky Balboa 2006 Musik U/Spillefilm
Thomas Crown affæren 1999 Musik U/Spillefilm
Spy hard 1996 Musik U/Spillefilm
Forrådt 1988 Musik U/Spillefilm
Broadcast news 1987 Musik U/Spillefilm
Masters of the Universe 1987 Musik U/Spillefilm
Hvem sendte storken? 1987 Musik U/Spillefilm
Chefens kone 1987 Musik U/Spillefilm
Godt Nytår 1987 Komponist U/Spillefilm
F/X - farlige trix 1986 Musik U/Spillefilm
Karate Kid 1984 Musik U/Spillefilm
Rocky III 1982 Musik U/Spillefilm
Elsk din nabo 1981 Musik U/Spillefilm
Victory - fangelejrens helte 1981 Musik U/Spillefilm
For your eyes only - Agent 007: Strengt fortroligt 1981 Musik U/Spillefilm
Gloria 1980 Musik U/Spillefilm
Rekrut Benjamin 1980 Musik U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Musik U/Spillefilm
Rocky II 1979 Musik U/Spillefilm
Tæv for dollars 1978 Musik U/Spillefilm
Bossen 1978 Musik U/Spillefilm
En fri kvinde 1977 Musik U/Spillefilm
Rocky 1976 Musik U/Spillefilm
Næste stop, Greenwich Village 1975 Musik U/Spillefilm
Harry og Tonto 1974 Musik U/Spillefilm
Ud, sagde min kone 1973 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.