enda

Bill Nighy

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Bookshop 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Timofey DK/Spillefilm
Their Finest Hour 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Pride 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Hungry Corpse 2013 Stemme U/Kort fiktion
About Time 2013 Dad U/Spillefilm
The Best Exotic Marigold Hotel 2011 Douglas U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 1 2010 Rufus Scrimgeour U/Spillefilm
G-force 2009 Saber U/Spillefilm
Underworld: Rise of the Lycans 2009 Viktor U/Spillefilm
Operation Valkyrie 2009 General Friedrich Olbricht U/Spillefilm
Stormbreaker 2006 Alan Blunt U/Spillefilm
Notes on a scandal 2006 Richard Hart U/Spillefilm
State of Play 2003 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.