enda

Bill Pankow

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Letters to Juliet 2010 Klip U/Spillefilm
Redacted 2007 Klip U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Klip U/Spillefilm
Sidste nat på Station 13 2005 Klip U/Spillefilm
Snake eyes 1998 Klip U/Spillefilm
Maximum risk - helt uden sikkerhedsnet 1996 Klip U/Spillefilm
Money train 1995 Klip U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Klip U/Spillefilm
Hvisken i mørket 1992 Klip U/Spillefilm
Se Venedig og dø 1990 Klip U/Spillefilm
Forfængelighedens bål 1990 Klip U/Spillefilm
De kaldte os helte 1989 Klip U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Klip U/Spillefilm
Stand-in for mord 1984 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.