enda

Bill Pullman

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bottle Shock 2008 Jim Barrett U/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Krugsby DK/Spillefilm
Letters to Dear Wendy 2005 Medvirkende Tv-dokumentar
Titan A.E. 2000 Korso i originalversion U/Spillefilm
S*p*i*o*n*e*r 1999 Harry Hove U/Spillefilm
Lake Placid 1999 Jack Wells U/Spillefilm
The end of violence 1997 Mike Max U/Spillefilm
Lost Highway 1996 Fred Madison U/Spillefilm
Independence Day 1996 President Thomas J. Whitmore U/Spillefilm
Casper 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Sommersby 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En rodet affære 1990 Medvirkende U/Spillefilm
I gravens dybe stille ro 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.