enda

Billy Bob Thornton

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bad Santa 2 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Woodcock 2007 Mr. Woodcock U/Spillefilm
Bad news bears 2005 Morris Buttermaker U/Spillefilm
The ice harvest 2005 Vic Cavanaugh U/Spillefilm
Bad Santa 2003 Willie T. Stokes U/Spillefilm
Daddy and Them 2001 Instruktion
The Man Who Wasn't There 2001 Ed Crane U/Spillefilm
Monster's Ball 2001 Hank Grotowski U/Spillefilm
Bandits 2001 Terry Lee Collins U/Spillefilm
The Gift 2000 Manus U/Spillefilm
Armageddon 1998 Dan Truman U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Jacob Mitchell U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Richard Jemmons U/Spillefilm
Sling blade 1996 Instruktion, Karl Childers, Manus U/Spillefilm
One false move 1991 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.