enda

Billy Crudup

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jackie 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Stanford Prison Experiment 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Watchmen 2009 Dr. Manhattan/Jon Osterman U/Spillefilm
Trust the man 2006 Tobey U/Spillefilm
Big Fish 2003 Will Bloom U/Spillefilm
Charlotte Gray 2001 Julien Levade U/Spillefilm
Almost Famous 2000 Russell Hammond U/Spillefilm
The hi-lo country 1998 Pete Calder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.