enda

Billy Crystal

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Monsters University 2013 Mike Wazowski (org. version) U/Spillefilm
Analyze That 2002 Dr. Ben Sobel U/Spillefilm
America's Sweethearts 2001 Lee Phillips, Manus, Producer U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Mike Wazowski (org. version) U/Spillefilm
"Familie" terapi 1999 Dr. Ben Sobol U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Jack Lawrence U/Spillefilm
Harry - stykke for stykke 1997 Larry U/Spillefilm
Forget Paris 1995 Instruktion, Manus, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Jagten på Curly's guld 1994 Manus, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Herretur 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Smid mor af toget 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Byens hurtigste strømere! 1986 Medvirkende U/Spillefilm
The Richard Lewis 'I'm in Pain' Concert 1985 Medvirkende Tv-film
Jungle olympiade 1979 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.