enda

Billy Goldenberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dus med damerne 1982 Musik U/Spillefilm
Helen Kellers triumf 1979 Musik Tv-film
Skum, skæg og skrammel 1979 Musik U/Spillefilm
Billet til helvede 1977 Musik U/Spillefilm
Mordets puslespil 1973 Musik U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Musik U/Spillefilm
Mænd i bur 1972 Musik Tv-film
Mig og Bogart 1972 Musik U/Spillefilm
Duellen 1972 Musik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.