enda

Billy Ray

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Øjnenes hemmelighed 2015 Instruktion U/Spillefilm
Captain Phillips 2013 Manus U/Spillefilm
The Hunger Games 2012 Manus U/Spillefilm
State of play 2009 Manus U/Spillefilm
Bedrag 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Flightplan 2005 Manus U/Spillefilm
Shattered Glass 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hart's War 2002 Manus U/Spillefilm
Volcano 1997 Manus U/Spillefilm
I nattens mørke 1994 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.