enda

Billy Wilder

(1906 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Morderen vil ikke forstyrres 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Gådefulde Fedora 1978 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Ryd forsiden! 1974 Instruktion U/Spillefilm
Avanti! 1972 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Sherlock Holmes' privatliv 1970 Instruktion U/Spillefilm
Knald eller fald 1966 Instruktion U/Spillefilm
Irma la Douce 1963 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
En, to, tre - og et lille bitte hop 1961 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Nøglen under måtten 1960 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den søde kløe 1955 Instruktion U/Spillefilm
Sabrina 1954 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bag pigtråd i Stalag 17 1953 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Forsidesensationen 1951 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Sunset Boulevard 1950 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Foreign affair 1948 Instruktion U/Spillefilm
The Lost Weekend 1945 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kvinden uden samvittighed 1944 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Major and the Minor 1942 Instruktion U/Spillefilm
Professoren og korpigen 1942 Manus U/Spillefilm
Ninotchka 1939 Manus U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Manus U/Spillefilm
Bad Seed 1934 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.