enda

Billy Williams

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lyset holder mig med selskab 2000 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Stella 1990 Foto U/Spillefilm
Under mistanke 1987 Foto U/Spillefilm
Farligt legetøj 1986 Foto U/Spillefilm
Eleni 1985 Foto U/Spillefilm
Op på patronerne 1983 Foto U/Spillefilm
Gandhi 1982 Foto U/Spillefilm
For Gud og mafiaen 1982 Foto U/Spillefilm
Guld og gamle drenge 1979 Foto U/Spillefilm
Den tavse makker 1978 Foto U/Spillefilm
Du lille hvid mand, jeg stor kriger 1978 Foto U/Spillefilm
S/S St. Louis 1976 Foto U/Spillefilm
Vinden og løven 1975 Foto U/Spillefilm
x, y & zee 1972 Foto U/Spillefilm
En djævelsk leg 1968 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.