enda

Birger Christensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jul i verdensrummet 2006 Produktionsdesign Tv-serie
Drengene fra Angora 2004 Scenograf Tv-serie
Familien Fab 1985 Produktionsdesign Tv-serie
Skrumpen fra det ydre rum 1983 Produktionsdesign Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Produktionsdesign Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.