enda

Birger Kofoed-Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Online-klipper Tv-serie
Se dagens lys 2003 Online-klipper Tv-film
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Instruktør, 2. unit Tv-film
Rejseholdet 2000 Online-klipper Tv-serie
Edderkoppen 2000 Online-klipper Tv-serie
Tusindfryd 1998 Online-klipper Tv-film
Fusion 1997 Online-klipper Tv-film
To kvinder på en flod 1996 Online DK/Dokumentarfilm
Manden på bjerget 1995 Klip Tv-dokumentar
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Klip Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.