enda

Birgit Zacho

(1926 – 2009)

Skuespiller. Født 15/2 1926, død 14/10 2009 (Birgit Lövenhertz Stangerup) - 83 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Problemet - piger 1963 Bartender Tv-film
6-dagesløbet 1958 Pige med laktaske DK/Spillefilm
Kispus 1956 Barluder DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1954 Medvirkende Tv-film
Ungdommens rus 1943 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.