enda

Birgitte Bruun

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykkevej 2003 Salsakvinde DK/Spillefilm
17 op 1989 Ulla, Sallys mor DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Emma DK/Spillefilm
Pelle Haleløs 1981 Stemme U/Spillefilm
Matador 1978 Esther Tv-serie
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Annette Gyldenkål DK/Spillefilm
Smølferne og den fortryllede fløjte 1976 Stemme U/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Annette Gyldenkål DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Frk. Lise Sørensen, bankassistent DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Annette Iversen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.