enda

Birgitte von Halling-Koch

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dommeren 2005 Sekretariatschef DK/Spillefilm
Vikaren 2004 Medvirkende DK/Kort fiktion
Her i nærheden 2000 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Ansigterne 1986 Medvirkende Tv-film
Klitgården 1985 Gro Tv-serie
Drengen der forsvandt 1984 Festdeltager DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Snedkermesterens kone DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.