enda

Birte Størup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En by i provinsen 1976 Karen Magnussen Tv-serie
Der er noget i luften 1964 Medvirkende Tv-film
Et pletfrit mord 1962 Medvirkende Tv-film
Forræderiet 1962 Medvirkende Tv-film
Den korte dag er lang nok 1962 Medvirkende Tv-film
Landsbylægen 1961 Fyrmesterens kone DK/Spillefilm
Kærlighed 1960 Rebekka Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.