enda

Birthe Helmer-Petersen

(1923 – 2002)

Instruktør. Født 1923 (Birthe Edith Dalsgaard). Gift med Keld Helmer-Petersen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jonas 1982 Instruktion Tv-film
Hedda Gabler 1980 Instruktion Tv-film
Møde med Walter 1978 Instruktion Tv-film
Arbejdsløs 1976 Instruktion Tv-film
Lykken er at være kvinde 1976 Instruktion Tv-film
Den stjaalne brud 1974 Instruktion Tv-film
Teknikerne 1972 Instruktion Tv-film
Forfremmelsen 1971 Instruktion Tv-film
Huset i baggården 1971 Instruktion Tv-film
Værelset 1970 Instruktion Tv-film
Alt, hvad jeg ejer, får jeg igen 1970 Instruktion Tv-film
Pelikanen 1969 Instruktion Tv-film
Natlig samtale med et foragtet menneske 1968 Instruktion Tv-film
Mystik om et knald på Amager 1968 Supervisor DK/Kort fiktion
Gengangerne 1967 Instruktion, Manus Tv-film
Brecht om Brecht 1966 Instruktion Tv-film
Den store stilhed 1966 Instruktion Tv-film
Mordet i værtshuset 1965 Instruktion Tv-film
Når jeg får mit eget 1963 Instruktion Tv-film
Skyggen 1959 Instruktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.