enda

Birthe Qualmann

(1945 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lærerinden 1995 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Kostumer DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Kostumer DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Kostumier DK/Kort fiktion
Krigernes børn 1979 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Slægten 1978 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Kostumer DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Kostumer DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Kostumer DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Kostumer DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Kostumer DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Kostumer DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Kostumer DK/Spillefilm

Som Birthe Madsen

Title År Funktion Category
Man sku' være noget ved musikken 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Lenin, din gavtyv! 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Kostumer DK/Spillefilm
Christa 1971 Kostumeassistent U/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.